Ai fost invitata la un eveniment formal si nu stii cu ce sa te imbraci fiindca ai o silueta rubensiana? Nu te sfii sa stralucesti in rochii de ocazie XXL. Imbraca-le cu incredere si domina orice eveniment cu o atitudine plina de curaj si senzualitate. Silueta plinuta nu ar trebui sa te puna in umbra, dimpotriva, fii mandra de aspectul tau fizic.

Nu trebuie sa fii trasa prin inel pentru a arata bine.

Totul tine de atitudine. Daca stii cum sa te pui in valoare, indiferent ca esti mai slabuta sau mai plinuta, vei castiga atentia si admiratia tuturor.
Nu te teme sa iti pui in valoare formele generoase cu rochii de ocazie XXL. De fiecare data cand ai ocazia, poarta-le si dembordeaza de incredere. Pana la urma, atitudinea pozitiva este cel mai bun accesoriu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Poarta la modelele de rochii de ocazie XXL curele din material mate sau lucioase, in culori vesele.

Ele vor functiona ca o iluzie optica si vor da impresia unui corp clepsIdra.

De asemenea, fii indrazneata! Poarta rochii de ocazie XXL in culori puternice care sa iti transmita incredere, si completeaza tinuta cu o pereche de pantofi cu toc ametitor sau sandale cu barete subtiri.

Pune-ti in evidenta toate atuurile care crezi ca vor atrage atentia celor din jur si zambeste. Este important sa te simti bine in pielea ta fiindca aceasta stare se va transmite si celor din jur.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si