Close sidebar
Close sidebar

Rocio Gancedo, vedeta din Buenos Aires, s-a sinucis

Rocio Gancedo, o vedeta din Buenos Aires, in varsta de numai 29 de ani a decis sa isi puna capat zilelor. Tanara s-a aruncat de la balconul locuintei sale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu ceva timp, Rocio a dezvaluit ca dupa ce tatal ei a murit si-a amintit ca a fost abuzata sexual cand a avut 6 ani.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanara a povestit cu lacrimi in ochi prin calvarul prin care a trecut. A dezvaluit ca si-a amintit abuzul doar dupa ce tatal ei a murit. Imediat dupa asta, starea ei s-a agravat, a fost internata mai multe luni intr-un spital psihiatric din cauza depresei.  

"Tata a murit, suferea de dementa. A trebuit sa am grija de el. Fratele meu nu a putut, sotia lui era gravida si intr-o stare delicata.

Mama, in perioada aia, urma sa se casatoreasca. Ei erau separati. Ma bucur, intr-un fel, ca am putut sa am grija de el fiindca am apucat sa il cunosc. Credeam ca el e un om agresiv, violent. Dar nu era asa. Mi-a povestit multe despre viata lui. Nu cred ca mama a m-a mintit. Cred ca doar a gresit", a spus Rocio.

"Aveam 6 ani. Nu mama mea m-a abuzat.

Mi-am amintit abia dupa ce tata a murit. Nu stiu de ce. M-am tot gandit de ce nimic nu mi-a iesit in viata, de ce nu eram fericita. Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula. Amintirea abuzului mi-a venit dupa ce a murit tata. Mereu am crezut ca nu pot sa am prietene fiindca o sa imi fure iubitul, o sa imi faca rau si chestii din astea.
Singura mea prietena era mama.

Pana la 6 ani am fost inocenta. Am fost abuzata. Mama ma trimitea sa ma joc la o prietena de a ei, care avea o fiica de 15 ani. Ea avea iubit, dar era minora. Mama vorbea mereu cu prietena ei. Fata asta abuza de mine. Nu vreau sa dau detalii, dar sunt sigura ca multe fetite patesc asta. Totul era un joc.

Dar stiam ca nu e bine. Ii rog pe parinti sa fie atenti la semnalele pe care copiii le dau. I-am spus mamei mele ce se intampla. Si mi-a spus sa stau linistita ca doar imi descopar sexualitatea"
, a declarat Rocio Gancedo in urma cu ceva timp cu lacrimi in ochi.

Politia a confirmat ca Rocio Gancedo s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul 5 al apartamentului in care locuia.

Rocio Gancedo a devenit cunoscuta dupa participarea la reality-showului "Big Brother" 2011, cat si pentru aparitiile sale din reviste, precum "Playboy" si "Hombre".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI