Close sidebar
Close sidebar

Roman Abramovici şi mai mulți ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev în timpul negocierilor. Ce simptome au prezentat aceștia

Oligarhul Roman Abramovich, dar şi celelalte persoane care au făcut parte din echipa de negociere de la Kiev au acuzat probleme grave de sănătate după ce au participat la întrunirea din capitala Ucrainei.

Alexandra Costea,

Roman Abramovici şi mai mulți ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev în timpul negocierilor. Ce simptome au prezentat aceștia

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform jurnaliștilor de la publicația  Wall Street Journal, care citează surse apropiate patronului clubului Chelsea, Roman Abramovich bănuiește că ar fi fost otrăvit la Kiev în timpul negocierilor. Un apropiat al acestuia a povestit pentru Wall Street Journal că nu are nici cea mai mică idee despre cine ar putea face aşa ceva şi cine i-ar vrea răul.

Citeste si: Din ce în ce mai mulți ruși cu opinii anti-război au ajuns în vizorul teribiliștilor pro-Kremlin

Totodată, cei de la Wall Street Journal au solicitat un punct de vedere din partea Moscovei pe marginea acestui subiect, dar oficialii de la Kremlin nu au dorit să comenteze.

Jurnaliștii de la publicația  The Guardian  precizează că după acest incident Roman Abramovich şi-ar fi pierdut temporar vederea.

Oligarhul rus a fost tratat la o clinică din Turcia.

Roman Abramovici ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor de la Kiev

Potrivit jurnaliştilor de la Bellingcat, alți trei membri ai echipei de negociere din care a făcut parte şi Abramovich mărturisesc că au avut dureri atroce la nivelul globilor oculari şi inflamaţii ale pielii. Simptomele au durat o noapte întreagă, au mai mărturisit aceştia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Mesajul cutremurător pe care un tată din Mariupol i l-a trimis fiului său: ,,Dima, mama ta a murit! Am îngropat-o la grădiniță"

Pe lângă Abramivich și ceilați trei membrii ai echipei de negocieri de la Kiev au acuzat simptome similare: ochi roșii, descuamarea pielii feței și mâinilor, lăcrimare constantă și dureroasă.

Abramovici a funcționat în ultimele săptămâni ca un mijlocitor al dialogului dintre Kiev și Moscova pentru găsirea unei soluții de încetare a focului.

Citeste si: De ce refuză Putin să se întâlnească cu Zelenski

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI