Close sidebar
Close sidebar

Român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de autoritățile spaniole. Bărbatul conducea beat, fără permis şi i-a lovit pe oamenii legii

Un bărbat de cetățenie română, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de oamenii legii din Spania, în Toledo, n urma unui control rutier. Tânărul se urcase la volan cu permisul de conducere suspendat și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta i-a lovit pe oamenii legii în momentul în care l-au tras la răspundere pentru faptele sale.

Alexandra Costea,

Român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de autoritățile spaniole. Bărbatul conducea beat, fără permis şi i-a lovit pe oamenii legii

[Sursa foto: Facebook Policía Local Toledo]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei locale 9:30. Un pieton a informat o patrulă a poliţiei locale din Toledo că un autoturism circula haotic pe strada Marques de Medigorria, având bara din faţă desprinsă. Oamenii legii au depistat vehiculul la câteva străzi distanţă. În momentul în care a observat echipajul autorităților spaniole, bărbatul aflat la volan a oprit autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.

Citeste si: Anthony Fauci: Este "aproape sigur" că varianta Omicron nu provoacă cazuri mai grave decât Delta

Șoferul nu deținea niciun document aflat în termen de valabilitate

În autoturism se aflau şase persoane, inclusiv şoferul care prezenta semne evidente că s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul în care i s-a spus că trebuie să fie testat cu aparatul alcooltest individul a refuzat şi a devenit agresiv, insultându-i pe polițiști.

În urma verificărilor amănunţite efectuate de autorități, aceştia au aflat că şoferul, de naţionalitate română, se urcase la volan fără permis, documentul fiindu-i suspendat printr-o decizie judecătorească.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii l-au anunțat apoi pe individ că urmează să fie arestat, moment în care acesta a devenit violent. A început să îi lovească pe cei doi polițiști de la poliția locală și a început să dea cu picioarele în autospecială. Românul a fost în cele din urmă reţinut. Totodată, s-a depistat că ITP-ul maşinii era expirat şi nu exista nici o asigurare valabilă pentru autoturism.

Cazul a fost făcut public pe pagina de Facebook a poliţiei locale din Toledo, acolo unde aceştia au scris:, ,Nu înseamnă ghinion, ci un adevărat exemplu al prostiei".

Citeste si: Cine este Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei care îi va lua locul Angelei Merkel

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI