Close sidebar
Close sidebar

Un român a fost găsit mort într-un lac din Italia. Totul s-a întâmplat în urma unui pariu făcut la beție

Un român a fost descoperit mort într-un lac din Italia. Incidentul a avut loc miercuri, în urma unui pariu făcut la beție. Doi canoiști i-au găsit, joi dimineața, trupul bărbatului de 49 de ani.

Georgiana Balaban,

Român mort în Italia. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort într-un lac din Italia. Românul ar fi făcut un pariu la beție, care i-a adus moartea. El a zis că poate înota până pe partea cealaltă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 19 ani, plecat în vacanță la Costinești, a murit înecat

Pariul morții pentru un român de 49 de ani

În dimineața de joi, doi canoiști i-au zărit trupul românului și au anunțat autoritățile. Se pare că victima ar fi băut alături de alți românii, pe malul lacului. Gașca de prieteni a pus la bătaie un pariu.

Ei au întrebat cine este capabil să ajungă primul pe celălalt mal al lacului.

Citeste si: VIDEO| Doi copii dispăruți în apele Siretului

Românul a fost în competiție cu un prieten. Ambii au plonjat în apă, dar amicul s-a întors imediat, în timp ce victima a continuat o vreme și nu s-a mai întors. Deoarece erau cu toții în stare de ebrietate, oamenii nu au observat absența amicului lor.

Ei s-au gândit la el, a doua zi de dimineață când s-au trezit din beție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Scene șocante s-au derulat pe plaja din Eforie Nord, unde 2 salvamari au fost snopiți în bătaie de mai mulți turiști suparăți

Român înecat în Italia. [Sursa foto: PixaBay]

Echipa 15A a detașamentului din Marino împreună cu Unitatea de scufundări a Pompierilor au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 49 de ani de naționalitate română, după 2 ore de scufundări.

Citeste si: Un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia au murit înecați în râul Motru

Toată gașca de amici a fost audiată de carabinieri în această dimineață. Astfel, s-a reconstituit povestea, descoperindu-se detaliile pariului fatal.

Conform Știri Diaspora, toate persoanele implicate erau oamenii ai străzii, de origine română.

Citeste si: Tragedie în Bacău. Cine sunt cei cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret, în timp ce se scăldau. Doi dintre ei erau frați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI