Românca a făcut un gest șocant. Ea a transmis în direct dintr-un cimitir simularea morții ei. Bruneta a luat cu ea flori, lumânări și un sicriu, iar prietenii ei au ajutat-o să realizeze aceste secvențe teribile.

Citeste si: Și-a condus copilul la un pas de moarte

Gestul făcut de tânără a șocat pe mulți oameni. Ea a transmis live dintr-un cimitir simularea propriei morți, iar prietenii ei au ajutat-o să realizeze aceste secvențe teribile.

românca care și-a înscenat moartea

Bruneta s-a pus în sicriu.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Un bărbat de 55 de ani din Cluj s-a stins din viață la locul de muncă

Scene șocante din cimitir

Românca a făcut live pe Tiktok. Prietenii au filmat scenele șocante. Individa le-a zis amicilor săi să îi așeze perna din sicriu pentru a sta mai comod, după care, își aprinde lumânarile și îi roagă pe amicii ei să plângă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fata a zis apoi că vrea și coroana deasupra, dar și lumânările. Unul dintre prietenii tinerei s-a îndreptat spre mașină și a plecat, la cererea tinerei, și voia să i se facă slujba de înmormântare. Aceasta părea foarte amuzată de întreaga situație și a continuat să își însceneze moartea.

Citeste si: Mihaela Galani voia să îmbrace rochia de mireasă. Prietena ei a făcut mărturisiri emoționante: „O acopăr cu...”

Bruneta a intrat în sicriu, iar prietenii săi au început ,,să plângă", iar fata i-a rugat să nu se oprească și să se prefacă în continuare că este moartă.

românca care și-a înscenat moartea

Prietenii ei au asistat la întreaga ceremonie de înmormântare.

[Sursa foto: Captură Video]

Ea a spus să i se pună capacul de la sicriu, deoarece îi este frig.

„Hai, plânegeți-mă! Haideți cu plânsetul! Puneți-mi capacul că îmi e frig'', le-a spus ea prietenilor săi.

Tânăra încheie filmarea în momentul în care fata le-a cerut prietenilor săi o lanternă, deoarece avea nevoie de lumină în interiorul coșciugului, apoi le mulțumește oamenilor că au urmărit-o și că i-au adus foarte multe vizualizări.

Citeste si: Au trecut doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Cum și-a petrecut ultimele zile din viață: "Mi-a făcut o promisiunea în ultima discuție"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si