Close sidebar
Close sidebar

Romanca de 38 de ani, ucisa in Spania. Sotul este principalul suspect - Familia nu are bani sa aduca sicriul in tara

Prin clipe de groaza trece o mama din Galati, de cand a aflat ca fiica ei, casatorita si stabilita in Spania, a fost ucisa. Biata femeie nici nu-si poate lua adio de la fata ei - mama a 3 copii. Are nevoie de 10 000 de euro ca sa-i aduca sicriul in tara.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Valentina Chirac, mama a 3 copii, traia de 8 ani in Spania. Alaturi de sot, un cetatean spaniol si de fetita lor, in varsta de 6 ani pareau, in fotografii, familia perfecta..

De curand, insa, o veste socanta a picat ca un traznet peste familia femeii din Romania!
 

Lisaveta Rizea- mama: A murit... Initial am crezut ca a facut un stop cardiac. Adevarul l-am aflat duminica dupa-amiaza ca-i crima.

CINE A OMORAT-O PE VALENTINA?
 
Crima e invaluita in mister chiar si pentru anchetatorii spanioli, mai ales ca intre Valentina si sotul ei nu erau probleme. Mama tinerei de 38 de isi aminteste ca in luna aprilie, cand Valentina, sotul si fetita cea mica au venit in Romania, nimic nu i-a dat de banuit!
 
Lisaveta Rizea: Ne-am simtit ca o adevarata familie, ne-am dus la shopping.


 
'Am ramas impresionata si ce bine mi-a parut si de el si de ea. I-am spus: uite ai gasit un barbat bun. Te-ai schimbat Valentina mama. Bine, bine era",
spune o vecina.
 
Rudele banuiesc, totusi, ca in ultima vreme relatia incepuse sa scartaie: cu cateva zile inainte de tragedie, el trecuse service-ul pe care il avea in Italia si la care ea era contabila pe numele fratelui.
De ce, nimeni nu-si explica!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Lisaveta Rizea: Sa stiti ca mai vulcanica era fiica mea. El era o fire linistita, calma. Mi s-a parut ca este un om de nota 10.

Potrivit publicatiei iberice „El Espanol”, Valentina Chiriac a fost gasita moarta in propria, in data de 29 mai, pe patul din dormitor, avand mainile legate la spate si o punga din plastic pe cap.

 

SOTUL, SUSPECTUL PRINCIPAL?
 

Fanel Rizea- fratele decedatei: L-au luat pe cumnat, toate probele duc la el, dar el nu recunoaste si nu exista nicio dovada incriminatorie care sa-l lege direct de fapta. Ancheta merge foarte greu... Nu stiu. Deja i se face a doua autopsie... Alti medici. E foarte complicat.
 
Sa aduca sicriul din Spania, in Romania, o costa o avere!

Lisaveta Rizea: Cam 10 000 de euro. Noi putem san e imprumutam de 3000, dar nu pot sa ma duc acum la banca sa fac asta nu se stie cu sotul ce se poate intampla cu serviciul. Imi ia casa.
 
In vreme ce rudele se straduie, cu disperare, sa stranga banii, soarta fetitei ramase orfana de mama e incerta. Pana la o concluzie clara a anchetei, autoritatile spaniole au dat-o in custodie bunicilor paterni.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI