Close sidebar
Close sidebar

Romanca si unul dintre cei doi copii ai ei pierduti in avalansa din Italia au fost gasiti: "Sunt vii! Aduceti elicopterele ca nu sunt intr-o stare buna"

Romanca si unul dintre copiii sai pierduti in avalansa din Italia au fost salvati. Femeia si copilul au fost scosi de sub nameti si dusi la spital, potrivit presei italiene.


DISTRIBUIE
acest articol

Despre cel de-al doilea copil nu se stie momentan nimic, insa autoritatile continua cautarile.

Primul care a fost scos de sub nametii de cativa metri a fost baiatul romancei. La scurt timp, echipele de salvare au reusit sa o aduca la suprafata si pe mama acestuia. Amandoi pareau a fi intr-o stare buna de sanatate.Supravietuitorii au fost gasiti de echipele de salvare la scurt timp dupa ora locala 11:00, respectiv 12:00 ora Romaniei.

Mai intai au descoperit 6 persoane, apoi alte doua.„Sunt vii! Ajungem impreuna cu serviciile de urgenta din Toscana si Piemonte ca sa-i scoatem afara. Dar sunt vii! sase oameni in viata! Multumim, sefule de departament, ne vedem in curand.

Aduceti elicopterele ca sa-i luati, ca nu sunt intr-o stare tocmai buna”, a transmis unul dintre salvatori.Supravietuitorii au fost descoperiti in zona bucatariei hotelului de lux si au povestit ca au reusit sa faca un foc pentru a se incalzi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Intre timp a fost facut public si apelul telefonic pe care sotul romancei l-a dat la 112. in inregistrare, barbatul, cere cu disperare ajutorul autoritatilor.
Giampiero Parete, sotul romancei: Este foarte grav, aici, la Rigopiano, s-a prabusit tot hotelul.

Operator 112: S-a prabusit hotelul la Rigopiano? Dar care hotel e acolo?Giampiero Parete, sotul romancei: Acela, cel mai cunoscut. Eu sunt bucatar, am reusit sa scap, dar acolo am copii mici, am sotia.

Hotelul a disparut, nu mai este!

Numai cu elicopterul se poate urca.Avalansa s-a produs in regiunea Abruzzo, unde miercuri au fost patru cutremure, toate cu magnitudinea mai mare de cinci. Miscarile telurice s-au produs la mica adancime, iar undele de soc au dislocat zapada depusa pe creste, dupa zile intregi de ninsori abundente.

Opt oameni au fost gasiti astazi- este vorba despre trei barbati, trei femei si doi copii.

Potrivit Il Messagero, ei au fost gasiti in zona bucatariei hotelului unde romanca ar fi aprins un foc. Fumul degajat a atras atentia echipelor de salvare care au inceput sa sape in zona respectiva.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI