Close sidebar
Close sidebar

Româncă ucisă în Spania de fosta iubită a prietenului ei. Tânăra de 17 ani era din Tulcea

O tânără din Tulcea, care era stabilită cu familia în Spania, a fost ucisă cu sânge rece de fosta iubită a prietenului ei.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Denisa era stabilită cu familia în oraşul Alcorcon din Spania. Duminică seara, tânăra în vârstă de 17 ani, se afla la iubitul ei, care locuia în acelaşi oraş. La un moment dat, după ora 22:00, cineva a sunat la uşă, iar românca a fost cea care a răspuns. În acel moment, ea a fost atacată cu un cuţit în zona abdomenului. Potrivit presei din Spania, medicii care au ajuns la faţa locului au fost îngroziţi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un purtător de cuvânt al ambulanţei a explicat că tânăra românca era practic ”eviscerată”. Denisa a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Potrivit părinţilor Denisei, fata ar fi fost ameninţată în ultimele luni de fosta iubită a prietenului ei, iar în unele dintre mesajele primite ar fi fost chiar ameninţată cu moartea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI