Doi cetățeni români și un pakistanez au fost reținuți pentru complicitate la imigrație ilegală

Cum a început totul

Operațiunea a început pe 30 septembrie când un ofițer aflat în timpul liber a dat peste o mașină cu numere de înmatriculare spaniole, geamuri fumurii la periferia orașului Cueno. Urmărind mașina, ofițerul și-a dat seama că mașina era precedată de un alt autoturism, tot cu numere spaniole, care verifica dacă există obstacole pe drum și ulterior, anunța. 

Citeste si: 10 persoane afgane au fost prinse după ce au trecut Dunărea din Serbia cu o barcă gonflabilă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele două mașini se deplasau de-a lungul drumului principal, cel mai probabil se îndreptau spre frontiera de stat, cetățenii care se aflau în mașină cel mai probabil voiau să traverseze ilegal Colle della Maddalena pentru a ajunge în Franța sau în Spania. 

Ce s-a descoperit la control

În urma controalelor, ofițerii au descoperit că mașina care se afla în față era condusă de un cetățean pakistanez și de un român de 21 de ani, ambii rezidenți în Spania.

La volanul celeilalte mașini se afla un alt cetățean român de 22 de ani, rezident în Barcelona. În mașină se aflau șase cetățeni pakistanezi și trei cetățeni indieni, niciunul dintre ei nu avea acte.

Citeste si: Cozi imense la ieșirea din țară: Zeci de camioane au de așteptat mai bine de 140 de minute la graniță

Cei nouă s-au întâlnit la Torino, atrași de ideea că ar putea trece frontiera națională și să ajungă ilegal în Barcelona, cu ajutorul contrabandiștilor care au încasat 400 de euro de la fiecare pasager.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si