Lewandowski a marcat in minutele 28 (penalti), 57 si 62 (penalti).

Pentru "tricolori", Stancu a inscris in minutul 76.

1-0: Lewandowski a deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Sapunaru asupra sa.

2-0: Polonezul a inscris al doilea gol cu capul, dupa un corner

3-0: Lewandowski a mai transformat un penalti, acordat pentru un fault al lui Tosca la Zialinski

3-1: Stancu a marcat cu un sut din afara careului, deviat de Cionek.

Polonia: Szczęsny- Piszczek, Cionek, Pazdan, Jędrzejczyk- Mączyński (Krychowiak '44), Linetty (Milik '72)- Błaszczykowski, Zielinski (Teodorczyk '81), Grosicki - Lewandowski. Selectioner: Adam Nawalka

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Romania:Tatarusanu- Benzar, Chiriches, Sapunaru, Tosca, Latovlevici (Grozav '60)- Stancu, Pintilii, Marin  (Hanca '79), Chipciu (Stanciu '60)- Andone. Selectioner: Christoph Daum

Cartonas galben: Sapunaru '28

Meciul a fost arbitrat de francezul Ruddy Buquet, ajutat de asistentii Federic Cano si Guillaume Debart, iar Nicolas Rainville a fost rezerva.

inainte de startul jocului, intonarea imnului de stat al Romaniei a avut loc intr-un cor de fluieraturi al fanilor polonezi.

Imediat, alti fani au inceput sa aplaude pentru a nu se mai auzi fluieraturile.

Selectionerul Christoph Daum a declarat, sambata seara, dupa meciul pierdut cu scorul de 1-3 in fata Poloniei, ca dupa un astfel de joc trebuie analizata situatia si sa se vada de ce este nevoie pentru ca Romania sa ocupe locul doi in grupa. El nu se gandeste la varianta unei eventuale demisii si spune ca pentru nationala nu este imposibil sa ajunga pe pozitia a doua, dar va fi foarte dificil.

" Ne asteptam la un rezultat mai bun, toata lumea este dezamagita. Am primit trei goluri din faze fixe si ne-am trezit prea tarziu. Dupa un astfel de meci trebuie sa ne analizam situatia, sa calculam cate puncte ne trebuie pentru locul doi. Nu spun ca este imposibil, dar e foarte dificil", a spus Daum la TVR.

intrebat daca se gandeste sa paraseasca nationala Romaniei, el a raspuns: "De ce?". "Plec la Cluj, da. De ce sa parasesc nationala? Toata lumea in Bucuresti imi spune «Te rog, stai, ramai, avem cu tine o sansa sa schimbam ceva»", a mai afirmat Daum la Digi Sport.

Selectionerul a precizat, pentru TVR, ca mesajul sau este ca trebuie sa se investeasca in tineri. "Sa fim uniti in situatii dificile", a adaugat el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si