Close sidebar
Close sidebar

Romania, data in judecata de Comisia Europeana din cauza gunoaielor

Romania este actionata in judecata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de catre Comisia Europeana pentru ca nu a rezolvat problema deseurilor, respectiv a gropilor de gunoi, asa cum prevede legislatia europeana.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In tara noastra sunt mai mult gropi de gunoi neecologice ce trebuiau inchise pana acum.  Se pare ca mai multi cetateni ar fi reclamat mirosul insuportabil pe care trebuie sa il suporte, dar autoritatile ridica din umeri si spun ca nu prea au ce sa faca acum. 

Daca pierde procesul, Romania va trebui sa plateasca aproximativ 200.000 de euro pe zi. 

Una dintre companiile vizate de articol, cei de la Iridex Group vin cu un drept la replica si cu niste precizari pe care le mentionam mai jos:

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Desi informatia prezentata de dumneavoastra prin intermediul articolului este partial adevarata, in sensul ca o astfel de procedura a fost demarata de catre Comisia Europeana, totusi, mentionarea gropii de gunoi administrata de Iridex Group ca fiind neecologica este o informatie complet

falsa si defaimatoare care aduce un prejudiciu grav societatii noastre.

Asocierea gropii de gunoi administrata de subscrisa cu procedura de infrigement demarata impotriva Romaniei si pentru care "daca pierde procesul, Romania va trebui sa plateasca aproximativ 200.000 de euro pe zi" induce cititorului ideea ca societatea Iridex Group este sau va fi intr-o anumita masura raspunzatoare pentru un astfel de deznodamant al procedurii demarate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Nu putem tolera o astfel de insinuare, nici macar indirecta, intrucat prezentarea gropii de gunoi  administrata de subscrisa ca fiind neecologica/neconforma este total neadevarata, veridicitatea sustinerilor noastre- respectiv conformitatea gropii de gunoi putand fi usor verificata prin accesarea site-ului- wwww.anpm.ro.

Asemenea informatie falsa ne provoaca un prejudiciu insemnat, in special in contextul in care opinia publica in Romania fata de colectarea si reciclarea deseurilor este alterata constant de mass-media."

TOT DREPTUL LA REPLICA OFERIT DE CEI DE LA IRIDEX GROUP IL PUTETI CITI IN GALERIA FOTO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI