Valul polar continuă să aducă temperaturi negative în România. În unele regiuni, în această dimineață, s-au înregistrat -17 grade Celsius. Temperaturile scăzute vin împreună cu un cod galben de ceață, care va fi prezent în mai multe zone din țară.

Valul polar rămâne în România

Potrivit site-ului oficial al Administrației Naționale de Meteorologie, valul polar continuă să aducă temperaturi negative în toată țară.

În unele zone, s-au înregistrat -17 grade Celsius.

La Bacău, de exemplu, s-a înregistrat un record al vremii, de-17 grade Celsius. Aceeași temperatură s-a înregistrat și la Târgu Secuiesc, Petroșani, Stâna de Vale sau Miercurea Ciuc. 

Pe locul al doilea în ceea ce privește temperaturile scăzute și gerul năprasnic s-au înregistrat, cu temperaturi -10 grade Celsius Băile Herculane, Mahmudia, Dej și Buzău.

Valori extrem de scăzute, de până la -9 grade Celsius au fost și la Cluj, Sighetu Marmației, Slobozia și Sulina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Meteorologii anunță că valul polar va continuă să aducă temperaturi negative.

Spre sfârșitul săptămânii și începutul săptămânii următoare, vremea se va tempera, iar pe zi temperaturile pot urca până la 5 grade Celsius, iar temperaturile negative se vor înregistra pe parcursul nopții. 

Citește și: Exclusiv! Cum ne protejăm de ger în această perioadă? Cele mai utile sfaturi din partea unui medic: ”Frigul creşte riscul de infarct cu 2% pentru fiecare grad sub zero”

termometru in zapada

În România se înregistrează temperaturi negative

[Sursa foto: istockphotos]

Cod galben de ceață în mai multe regiuni din țară

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până la ora 11:00, mai multe regiuni din țară de află sub cod galben de ceață.

ceata si vant

Cod galben de ceață în mai multe regiuni din țară

[Sursa foto: istockphotos]

Codul galben de ceață va fi prezent în județul Arad, județul Bihor și în județul Timiș. Ceața va determina scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m. Este posibilă apariția fenomenului meteorologic de chiciură, izolat. Fenomenul poate favoriza, în funcție de temperatura înregistrată la nivel local, formarea ghețușului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si