Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- România, pe harta internațională a dulciurilor

Pătrundem în lumea aromelor îmbietoare și a gusturilor delicioase. Un tânăr din Buftea a reușit să pună România pe harta dulciurilor internaționale, după ce a câștigat marele premiu la cel mai renumit concurs din lume

Redactia Stirile Kanal D,

Flavian, un campion al deserturilor

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Flavian este un tânăr cofetar de numai 30 de ani, din mâinile căruia ies adevărate produse culinare. Pentru el, lumea deserturilor pare că nu mai are niciun secret. A ajuns să facă performanță într-un laborator și a reușit să câștige peste 30 de premi internaționale, ultimul dintre ele fiind în Europa.

Citește și: Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Flavian Dobre, pastry chef: ”Am participat la Campionatul European de Cofetărie, care a avut loc în Rimini. Un concurs la care am participat a treia oară și am reușit să obțin premiul cel mare.”

Flavian, un campion al deserturilor 

Cu o competiție mult mai strânsă decât în alți ani, Flavian a reușit să câștige premiul cel mare la una dintre categorii și locul al doilea la o altă categorie.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Flavian Dobre, pastry chef: ”Pe partea de skills cu medalie de argint, ceea ce a trimis România prima dată în istorie la Campionatul Mondial din Singapore.”

După ce și-a finalizat studiile de profil, Flavian și-a deschis prima cofetărie în România.

Flavian Dobre, pastry chef: ”Am deschis prima cofetărie și aveam coadă pe trei rânduri. Au intrat oamenii în cofetărie și mi-au zis: ”Dar prăjituri nu aveți?” și zic ”Cum, domne? Uitați.

E vitrina plină!” ”Domne, n-ai savarină, n-ai amandină, n-ai diplomat. Ce cofetărie e asta?”

Tânărul cofetar a învățat din această experiență și a reușit să integreze și prăjiturile tradiționale în cofetăria lui. Acum, se bucură de un succes uriaș și se simte cel mai fericit când bunătățile se epuizează imediat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI