Psihologii susțin că iluzia optică de mai jos poate să îți dezvălui temerile tale cele mai profunde și cel mai adesea subconștiente pe care le ai în viață.

Imaginea îi invită pe privitori să spună rapid dacă au văzut o față zâmbitoare sau luna. În funcție de aceste două opțiuni, temerile subconștiente diferă.

Veste proastă pentru o parte dintre privitori: cei care recunosc că au văzut imaginea cu fața zâmbitoare prima dată au o mare problemă cu singurătatea.

Iar dacă asta este cea mai mare frică, tendințele subconștiente te pot împiedica să-ți găsești partenerul ideal, făcând din temerea ta o profeție care se împlinește singură.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Rolul decisiv pe care l-ar fi avut un frizer în asasinarea lui Ioan Crișan. Detalii noi din atentatul cu bombă din Arad- wowbiz.ro

TEST. Ce vezi prima dată în această imagine?

TEST. Ce vezi prima dată în această imagine?

Ce înseamnă că ai văzut luna prima dată

Dacă primul lucru pe care l-ai observat a fost luna, înseamnă că cea mai profundă teamă a ta este vulnerabilitatea.

Actul de a-ți exprima emoțiile personale nu îți vine ușor și te-ar putea face să te închizi față de ceilalți.

În plus, înseamnă, și că prețuiești fiecare moment din viața ta și că ești activ în căutarea aventurilor care te pot provoca.

Ești un individ extrem de pasionat și simți emoții – bune sau rele – la un nivel profund și intens.

Ce înseamnă că ai văzut fața zâmbitoare prima dată

Fața zâmbitoare este reprezentată de două păsări care zboară peste Lună pentru a reprezenta ochii și o ramură de copac dedesubt în formă de zâmbet.

A vedea fața zâmbitoare ar putea însemna că te lupți cu încrederea în tine însuți și că ai o frică profundă de a fi singur.

Această teamă de singurătate te-a determinat probabil să lupți fără rezultat să găsești partenerul ideal care să-ți răspundă nevoilor interioare.

Cu toate acestea, imaginea arată și că ești o persoană bună și plină de compasiune, care va face tot posibilul pentru a-i ajuta pe alții, potrivit Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si