Pe primul loc in preferintele studentilor romani sunt universitatile din Marea Britanie, urmate de cele din SUA, Danemarca, Germania si Olanda, conform organizatorilor RIUF – The Romanian International University Fair, care se desfasoara pe 18 si 19 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Anul acesta, peste 100 de participanti si-au anuntat prezenta la RIUF. Dupa Bucuresti, urmeaza ca targul sa isi deschida portile pe 21 martie la Cluj, iar pe 23 martie, la Brasov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Editia din 2017 este a douasprezecea desfasurata in tara noastra. Desi cei mai multi dintre tineri isi iau informatiile necesare inscrierii intr-un program universitar din afara tarii din mediul online, targul le ofera acestora posibilitatea de a interactiona direct cu reprezentantii universitatilor si ai institutiilor educationale la care aspira sa ajunga.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si