Close sidebar
Close sidebar

Romania, pe locul 5 in topul european al tarilor cu cei mai multi studenti care invata in strainatate

Numarul tinerilor romani care studiaza peste hotare a ajuns la aproximativ 36.000, in 2016, tara noastra clasandu-se pe pe locul 5 in topul tarilor din Uniunea Europeana cu cei mai multi studenti care invata in strainatate, dupa Germania, Franta, Italia sau Grecia.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe primul loc in preferintele studentilor romani sunt universitatile din Marea Britanie, urmate de cele din SUA, Danemarca, Germania si Olanda, conform organizatorilor RIUF – The Romanian International University Fair, care se desfasoara pe 18 si 19 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Anul acesta, peste 100 de participanti si-au anuntat prezenta la RIUF. Dupa Bucuresti, urmeaza ca targul sa isi deschida portile pe 21 martie la Cluj, iar pe 23 martie, la Brasov.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Editia din 2017 este a douasprezecea desfasurata in tara noastra.

Desi cei mai multi dintre tineri isi iau informatiile necesare inscrierii intr-un program universitar din afara tarii din mediul online, targul le ofera acestora posibilitatea de a interactiona direct cu reprezentantii universitatilor si ai institutiilor educationale la care aspira sa ajunga.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI