Un studiu recent, realizat de o companie britanică, a arătat că România se numără printre țările cu cei mai frumoși oameni din toată lumea.

Experții de la compania Pour Moi au realizat o analiză a celor mai frumoși oameni de pe glob, având în vedere postările și comentariile de pe Reddit.

Citește și: Cum a reușit un român să păcălească zeci de persoane pe șoselele din Italia: „Ni s-a părut disperat”

Pe ce loc se situează România

În urma studiului, din 50 de țări analizate, s-a descoperit că India ocupă primul loc în topul celor mai frumoase naționalități, cuu 2.628 de postări și păreri favorabile pe Reddit.

Citește și: Un român a fost arestat de FBI pentru fraudă. Iubita acestuia a fost și ea reținută

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest clasament, India este urmată de  SUA, Suedia, Japonia, Canada, Brazilia, Franța, Italia, Ucraina și Danemarca. De asemenea, Spania s-a situat pe locul 14, iar Marea Britanie a ocupat locul 12.

Citește și: Cel mai bogat om din toate timpurile și-a pierdut averea în doar două minute

Potrivit acestui studiu, România ocupă locul 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob.

Țara noastră a depășit Venezuela, care se situează pe locul 31, Portugalia- locul 35, Ungaria- locul 38 și Cuba- locul 46.

Citește și: VIDEO- TikTok-ul ar putea fi interzis senatorilor români. Reacția ministrului Digitalizării

Unde găsim cei mai frumoși bărbați de pe planetă

Se pare că cele mai frumoase femei din lume sunt în India, urmată de Japonia, Suedia, Polonia, Italia, Brazilia, Ucraina, Franța, Israel și Statele Unite.

Topul celor mai frumoși bărbați din lume este condus de Marea Britanie, care este urmată de India, Italia, SUA, Suedia, Japonia, Franța, Irlanda, Belgia și Brazilia.

Citește și: VIDEO- Publicația Wall Street Journal le sugerează americanilor să mănânce două mese pe zi, în loc de trei, pentru a face economie

Specialiștii de la Pour Moi au dezvăluit numele celor mai frumoși bărbați din Marea Britanie, fiind vorba despre Harry Styles, Idris Elba și Tom Hardy, potrivit  adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si