Close sidebar
Close sidebar

Romania, tara unde semafoarele arata si rosu si verde, in acelasi timp. Autoritatile rezolva problema: "Daca pe tine atat te duce capul..."

Cum fluidizam traficul in capitala? O idee ar fi sa punem semafoare in loc de indicatoare, pentru ca totul sa mearga struna. Asta e si ideea pe care au mers cei de la Primaria Capitalei si Politia Rutiera. Ce te faci insa atunci cand semaforul arata rosu si verde in acelasi timp? Colegul meu Daniel Nicolaina a descoperit aceasta minune in trafic si a incercat sa lamureasca problema.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

O intersectie veche si un semafor nou! Pana acum doua saptamani, aici se circula dupa regula prioritatii indicatoarelor. Numai ca, in urma solicitarilor pentru fludizarea traficului, comisia tehnica de circulatie din cadrul primariei capitalei a ajuns la o solutie!

Alti soferi respecta ambele semafoare....In prima faza, opresc iar, apoi, se strecoara usurel asa cum indica lumina verde intermitenta!

Ca tot nu reusim sa ne dam seama poate ne lumineaza un instructor auto aflat in exercitiul meseriei!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu mai are niciun sens sa ne punem atatea intrebari la fata locului! Mergem la domnul director de la Administratia Strazilor!

"Are doua culori. E si rosu si verde ia uitati-va!

E foarte clar ca e rosu!

Pai da dar e foarte clar ca e verde!

Daca pe tine atata te duce capul..."

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI