Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un cuplu de americani a descris experienta prin care au trecut in tara noastra dupa ce au petrecut un sejur si in Croatia. Au mers sa viziteze Clujul, dar calatoria cu trenul si locurile in care au fost cazati le-au lasat un gust amar.

Filmarea prezinta drumul lor de la Deva la Cluj, drum pe care l-au parcurs cu doua trenuri de calatori si un parcurs care a durat 8 ore. "Parca ne-am intos in timp. Nu poti sa faci 2 ore si jumatate pentru o distanta de numai 100 de kilometri. Trenul asta merge atat de incet incat putem sa citim stirile din ziarele aruncate pe jos de-a lungul drumului. Oamenii miros urat si nimeni nu iti ofera informatii. Daca nu intrebi incotro sa mergi sau daca trenul in care te-ai urcat este cel bun, atunci nu ai nicio sansa sa ajungi la destinatie", povesteste unul dintre cei doi.



Ajunsi in Cluj, cuplul a mers sa se cazeze la o pensiune, dar ceea ce au gasit acolo nu i-a multumit deloc. "Totul este murdar, sunt gandaci in camera si lucrurile nu sunt cum ar trebui sa fie.", a spus tanara din State.

Finalul clipului este unul in care ei concluzioneaza ca vizita in Croatia a fost ca in Rai fata de experienta pe care au trait-o in tara noastra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si