Amplasat la poalele munților Ciucaș. acest hotel boutique de trei stele din Vama Buzăului, județul Brașov, a fost ocupat aproape în totalitate pentru sărbători. Pentru prima oară, administratorii au decis să modifice tradiționalele oferte pentru Crăciun și Revelion cu pachete all inclusive. Iar ideea a dat roade imediat. Gradul de ocupare depășește 90%.

,,Mesele incluse, toate mesele, între mese diverse snacks-uri și produse de casă făcute de noi, pachet de băuturi cu tării, vinuri.

Oferim în pachetele all inclusive toate facilitățile SPA", a spus Cristian Draguț, administrator hotel.

Adică sauna, jacuzzi-ul exterior și ciubărul cu apă sărată încălzită vor putea fi folosite de oaspeți, fără niciun cost suplimentar. Hotelul buoutique are 14 camere și un apartament, iar în curte au fost montate opt bungalouri cochete pentru turiștii care își doresc ceva mai multă intimitate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov? Reguli de acces

Pachete promoționale de sărbători

,,Este dotat cu o mică chicinetă, în cadrul lui, de asemenea, puteți să găsiți două dormitoare, unul cu pat matrimonial, iar altele pentru copii, cu două paturi unilateral așezate", a adaugat acesta. 

Pentru trei nopți de cazare, pachetele de Crăciun pornesc de la 2100 de lei, pentru o cameră dublă. De revelion tarifele pentru două persoane pornesc de la 3600 de lei, pentru un sejur de trei nopți. Ofertele all inclusive au fost vânate și de turiștii care vor merge pe Valea Prahovei. Angajații acestui hotel de 4 stele din Azuga au început deja să împodobească locația, semn că sunt pregătiți de oaspeți.

Și nu e de mirare având în vedere că datorită pachetelor cu totul inclus aproape toate camerele au fost vândute deja.

,,Pentru Crăciun am creat un pachet de trei nopți all inclusive în care vor avea în fiecare seară muzică live, pentru copii am pregătit piese de teatru, Moș Crăciun. De Revelion la fel am oferit un pachet de trei nopți all inclusive, plus o noapte gratuită", a povestit Romeo Almășan, manager hotel.

Pentru un sejur de trei nopți de Crăciun, tarifele pornesc de la 3000 de lei pentru o cameră dublă. Vacanța de revelion la acest hotel din Azuga pornește de la 5500 de lei pentru două persoane.

Citeste si: VIDEO| Vom putea petrece de Crăciun și de Revelion? Răspunsul autorităților

VIDEO- Sărbători pe ,,RIT" All Inclusive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si