Potrivit digi24.ro, ITM spune ca ramane la latitudea angajatorului sa aprecieze daca angajatul poate da randament daca are mai multe contracte de munca.

In judetul Bihor, din cele aproape 200 de mii de contracte de munca, cateva mii au acelasi nume in dreptul angajatului. Multi au ales sa aiba mai multe joburi pentru a-si rotunji veniturile.  

"Anumite persoane au mai multe contracte de munca a caror ore in baza contractului sau citite doar depasesc 24 de ore pe zi. Daca sunt 3 contracte cu 8 ore, fizic este imposibil sa prestezi activitatea; asta nu inseamna ca nu pot sa existe asemenea situatii", considera Marius Rotar, inspector sef ITM Bihor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Medicii spun insa ca de la individ la individ exista posibilitatea in cazul eforturilor intense sau surmenajului sa apara aparitiei unor probleme de sanatate.

"Persoanele care lucreaza in mai multe locuri sunt predispuse la oboseala cronica, senzatie de surmenaj. De cele mai multe ori aceste persoane isi ignora mesele principale ale zilei pentru a putea desfasura activitate profesionala si se expun la boli metabolice", sustine Dorel tirt, purtatorul de cuvant al DSP Bihor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si