Close sidebar
Close sidebar

Romanii au cumparat mai putine masini produse in Romania, in primul trimestru al anului

In primele patru luni ale acestui an, numarul de inmatriculari de masini noi produse in Romania au scazut cu 20%, in timp ce importurile de masini din strainatate au crescut cu 25%.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit datelor prezentate miercuri de presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania, Constantin Stroe, inmatricularile de masini noi produse in Romania, in primul trimestru, au scazut cu 20%. Totusi, numarul de inmatriculari de masini noi in primele patru luni au crescut cu 9%, fata de anul trecut.  

”Numărul de maşini produse local şi înmatriculate în primele patru luni a ajuns la 7.100 de unităţi, o scădere de circa 20% faţă de aceeaşi perioadă din 2015 ”, a afirmat Stroe, în cadrul unei conferinţe pe teme auto, scrie profit.ro.

In schimb, importurile au crescut cu aproape 25% în perioada ianuarie-aprilie, pentru a acoperi cererea mai mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI