Close sidebar
Close sidebar

Romanii au gasit un nou motiv de a petrece: s-a facut tulburelul si a aparut pastrama

Romanul gaseste motive de petrecere chiar daca nu e nicio sarbatoare. Si cum în aceasta perioada nu este niciun sfant mai însemnat an calendar, pe care sa-l sarbatoreasca, unii au gasit alt motiv de distractie: s-a facut tulburelul si a aparut pastrama.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce au cules via si au pus mustul in butoaie, gospodarii din Tulucesti trebuie sa guste acum din licoarea rubinie! Si cum nu se cade sa-ti lauzi singur productia, cei mai harnici s-au intalnit sa petreaca asa cum ii sta bine romanului!

Tulburelul fara pastrama e ca nunta fara lautari, asa ca perecaretii au pus pe gratar si cateva fleici de carne pusa la bait:

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

La asemenea bunatati, cum ai putea sa zici "nu"?! Friptura e gata, iar mosoaicele cu tulburel asteapta tantose pe masa!

Dupa ce au gustat si din bulz, si din tulburel, petrecaretii cu greu si-au mai putut stapani picioarele!

Cheful de distractie nu piere cu una cu doua. Gospodarii se vor intalni iar cand vor da primul cep la butoi.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI