Close sidebar
Close sidebar

Romanii au profitat din plin de mini-vacanta de 1 Decembrie. Vezi cum s-au distrat de minune pe partiile de la munte!

Turiştii plecaţi în toate colţurile ţării au dat petreceri de pomină şi s-au înfruptat cu bucate tradiţionale delicioase. şi, nu e petrecere de ziua naţională la care să nu se închine cîte o cană de vin fiert sau un pahar de palincă.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Turistii care au ales nordul tarii pentru mini-vacanta de 1 decembrie au petrecut  ca-n povesti. Trei zile si trei nopti au tinut petrecerile la pensiunile din Maramures. Cei mai multi si-au facut poze dar mai ales au gustat din soriciul perpelit la foc de paie, cat sa fie fraged si gustos.

Cand afara s-a facut prea frig, petrecerea s-a mutat in pensiune. Cum a fost zi de sarbatoare, au ales sa danseze romaneste si au imbracat fiecare costume traditionale, oferite chiar de gazde.

Petrecerile de Ziua Natioanala s-au tinut lant si in statiunile de pe Valea Prahovei. Peste o suta de turisti s-au distrat seara trecuta in singurul hotel bio din tara.

Citeste si: Rezultate parțiale Exit Poll alegeri parlamentare 2024: Cine se află în fruntea clasamentului pentru Camera Deputaților- kanald.ro

Citeste si: Văru Săndel dezvăluie cum și-a împărțit Silviu Prigoană averea: “Honorius a moștenit afacerile, ceilalți…”| EXCLUSIV- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a vizitat 170 de țări spune care este destinația „supraevaluată” și unde i-a fost frică. 5 țări care nu i-au plăcut- antena3.ro

Bucatarii au lucrat la foc continuu pentru a pregati bucatele traditionale cu care s-a infruptat lumea

Cu pofta potolita, turistii s-au pus apoi pe petrecut. Ansamblul Magura din Codlea a dat startul distractiei.

Pensiunile din judetul Neamt au fost si ele pline.

Petrecerea a inceput dupa-amiaza cand bucatarii au pregatit traditionala fasole cu ciolan.

Pana in zorii zile au rasunat horele si din cabane. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI