Turistii care au ales nordul tarii pentru mini-vacanta de 1 decembrie au petrecut ca-n povesti. Trei zile si trei nopti au tinut petrecerile la pensiunile din Maramures. Cei mai multi si-au facut poze dar mai ales au gustat din soriciul perpelit la foc de paie, cat sa fie fraged si gustos.
Cand afara s-a facut prea frig, petrecerea s-a mutat in pensiune.
Petrecerile de Ziua Natioanala s-au tinut lant si in statiunile de pe Valea Prahovei. Peste o suta de turisti s-au distrat seara trecuta in singurul hotel bio din tara.
Bucatarii au lucrat la foc continuu pentru a pregati bucatele traditionale cu care s-a infruptat lumea
Cu pofta potolita, turistii s-au pus apoi pe petrecut. Ansamblul Magura din Codlea a dat startul distractiei.
Pensiunile din judetul Neamt au fost si ele pline.
Petrecerea a inceput dupa-amiaza cand bucatarii au pregatit traditionala fasole cu ciolan.
Pana in zorii zile au rasunat horele si din cabane.