Unde scrie promoție acolo e cea mai mare aglomeraţie, mai ales de când scumpirile de la raft au sărăcit traiul multora. În goana după prețuri mici- oamenii au răscolit întreg magazinul. S-au vândut, printre altele, carne, făină și prosoape de hârtie la preț redus.

"Rola de hartie este în general 14 lei, am luat cu 8 lei. Pieptul de pui 29 de lei, am luat cu 17."



"Am luat un suc, portocale 5 kg la 20 de lei, am luat și ulei și 2 de zahăr."

Ulei la prețul de 7,99 lei

Și cum fiecare leu contează unii au luat ce aveau nevoie chiar și pe termen lung. Doamna Cristina, spre exemplu, a cumpărat carne să îi ajungă tot anul.

"De exemplu acum vreau să iau 20 de kilograme de carne, pentru că sunt reduceri. O bag la congelator și când am nevoie o scot de acolo ca să gătesc."

Citește și: Accident rutier cumplit: cinci oameni răniți, printre care doi copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printre rafturi a fost vânzoleală cruntă, ca nu cumva cineva să plece acasă cu mâna goală. Uleiul se vindea la doar 7,99 lei. Vestea promoţiei i-a adunat pe clienţi de la zeci de kilometri distanță.

Unele produse au devenit un lux

Doamna Ana povestește aproape cu lacrimi în ochi că scumpirile sunt așa de mari la raft încât unele produse au devenit un lux.

Singurele ce o mai salvează sunt ofertele din magazine.

Citește și: Emoții pentru Novak Djokovic înainte de Australian Open 2023

"Foarte greu. Nici nu am cum să mă exprim în cuvinte, așa ceva nici n-am crezut că trăiesc în viața mea. Mâncam și eu niște floricele de porumb... nici nu pot să le mai iau, costă o grămadă de bani. Fructe nici nu mai spun."

Citește și: Țeapă de 16.000 de lei pentru un bărbat căruia i s-a promis că va fi scăpat de ghinioul în dragoste

Deși se luptă cu inflaţia de aproape doi ani, autorităţile nu au reuşit, deocamdată, să o domolească, iar asta nu face decât ca tot mai mulţi români să îngroaşe rândurile celor care nu îşi mai permit un trai decent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si