Close sidebar
Close sidebar

Romanii din strainatate se intorc de sarbatori acasa. Cum se pregateste o mama sa isi intampine copiii

Nicăieri nu este mai bine decât acasă, acolo unde te aşteaptă cu lacrimi în ochi părinţii. Este sentimentul pe care îl au toţi românii plecaţi să-şi caute norocul peste mări şi ţări. Sute de mii de oameni se întorc în ţară de sărbători, iar rudele ultimile pregatiri pentru ca totul sa fie perfect când cei dragi vor fi lângă. ##VIDEO38446##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Casa Mariei Tripon din tara Oasului o sa rasune de colinde! Fiii plecati departe se-ntorc acasa!

Maria Tripon: Am 3 feciori 2 casatoriti si unul urmeaza anul viitor, 2 sunt la Cluj si unul in Franta la Paris.

Pentru copiii ei, mama cu dor in suflet a randuit tot ca la carte: a impodobit bradul si va scoate de la pastrat bucatele!

Compoturi, dulceturi, muraturi, de toate a pus osanca noastra, doar sa ii stie pe toti cei trei fii multumiti. Cei mai bucurosi vor fi insa cu siguranta nora si fiul plecati de ani buni in Franta. Acolo nimic nu are gustul de acasa!

Camera de suflet a gazdei noastre este insa cea in care stau hainele de sarbatoare ale fiilor si nurorilor ei. Fiecare are pregatit deja costumul pe care sa il imbrace in ziua sfanta a Craciunului.

Feciorilor le-a pregatit costume din lada de zestre...
Haine care sa le-aduca aminte de acasa si de vremurile copilariei! Nu este deloc usor sa iti stii copii plecati la sute si chiar mii de kilometri departare, fotografiile din vacante le mai alina insa suferinta celor ramasi acasa.

Anul acesta, familia Tripon din tara Oasului se va reuni, la fel ca multe altele unde parinti oricopii sunt plecati in cautarea unei vieti mai bune pe meleaguri straine.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI