Cand spui vacanta in Turcia, gandul iti zboara rapid la plajele unice ale Antalyei insorite, cu apa cristalina si resorturi hoteliere gata sa iti puna lumea la picioare!

Intr-o siguranta deplina, aici poti avea concediul mult visat. Cele mai solicitate sejururi sunt cele care iti ofera posibilitatea sa alternezi momentele de relaxare cu alte activitati.

VACANTA SI MANCAREA MERG MANA-N MANA!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ca sa prinzi macar o bucatica din farmecul bucatariei locale trebuie sa iei parte la unul din workshop-urile pe care le ofera cei mai iscusiti chefi ai Turciei. Acestia iti ofera posibilitatea sa te poti distra invatand sa sotezi legume, sa prajesti sau sa faci o supa. "Sa ai experiente in vacanta asta face o vacanta de neuitat si nu ma gandeam inainte de aceasta plecare ca voi avea un asa show", ne spune Elena Anghel.

"Majoritatea sunt doamnele cele care invata, insa, uneorisi barbatii sunt curiosi cu privire la tehnicile de gatit.", ne transmite chef Bahattin Karatas.

"Este pentru prima data cand gatesc sau am o lectie de gatiti in cadrul unui restaurant in vacanta este o experienta absolut minunata si o recomand tuturor.", ne explica si o cursanta.

Lectiile de gatit reprezinta doar una dintre multiplele activitati pe care romanii aleg sa le experimenteze in Antalya.

Senzationalele parcuri de distractii iti pun la dispozitie cele mai inedite piscine, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, dar si spectacole cu delfini.

SUVENIRURI CAT PENTRU O VIATA!

Si... daca tineti ca vacanta sa fie una de vis, nu trebuie sa ocoliti celebrul bazar. Aroma puternica de cafea,  mirosul intepator al mirodeniilor, bijuteriile din aur si argint, dar si lampile multicolore nu au cum sa nu va tenteze.

Nu uitati ca pe parcursul cumparaturilor sa va delectati cu o portie de baclava si un paharel de ceai turcesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si