Un sac fara fund i-ar trebui Mosului ca sa le satisfaca doamnelor si domnisoarelor toate dorintele. Anul trecut, batranul cu barba alba a dat-o in bara. Fie nu a inteles prea bine limba romana, ori nu si-a pus ochelarii atunci cand a citit scrisorile.

„Anul trecut am vrut o haina de blana, si am primit in schimb o pereche de cercei. Am ramas putin dezamagita ca nu era ceea ce mi-am dorit”, s pune aceasta tanara.

„O geanta, dintr-un brand foarte celebru, dar am primit in loc o esarfa”, a declarat alta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Speriati, probabil, ca doamnele le vor da papucii chiar de sarbatori, domnii au scos economiile de la saltea. Nu vor sa mai faca aceleasi greseli ca-n anii trecuti.

„Am venit sa caut un diamant ca mi-a zis prietena ca daca daca vin de sarbatori fara ceva cu diamant dorm cu cainele”, a spune un tanar.

„Ma gandesc la un ceas mai asa, s-o dau pe spate.

Cam la 500 de euro”, a declarat altul.

Si barbatii au asteptari cel putin la fel de mari ca ale femeilor.

Pretentiile noastre, ale romanilor, ne-au dus, dealtfel, in top. Un studiu realizat de ING, pe un esantion de 13.500 de persoane din Europa, SUA si Australia a scos la iveala faptul ca suntem pe locul 3 in topul nemultumitilor cand vine vorba de darurile primite in preajma Craciunului.

Mai suparati decat noi sunt doar englezii si italienii.

Sa nu uitam, totusi, ca mos Craciun are mana larga si-n functie de cat de ascultatori am fost pe tot parcursul anului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si