Close sidebar
Close sidebar

Romanii vin in acest loc cu miile. Se intorc acasa sanatosi datorita regiunii lacurilor cu ape miraculoase. Ati fost aici?

Cunoscute inca din vremea romanilor, izvoarele minerale si namolul terapeutic de la Sacelu aduc inca turisti in micuta statiune gorjeana. Aflati in cautarea sanatatii sau, pur si simplu, dornici de relaxare, romanii vin cu miile. George Mihai si Cosmin Ciobanu va aduc acum povesti adunate ,din regiunea lacurilor cu ape miraculoase. Dumneavoastra ati fost aici?

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Eu vin de foarte multi ani, incercata de o operatie de hernie de discVin la tratament, bineinteles, la tratament.Stateam de vorba in anii anteriori, cu mai multe persoane care au venit in carucioare au plecat pe picioare", marturiste o turista. 

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro


Florin Jurebie primarul comunei Sacelu

"Vin cateva mii de oameni, la final de saptamana, pentru ca calitatile apelor din statiunea Sacelu sunt deosebite si recunoscute pe plan national si chiar international.

Ape minerale dar, inteleg, fiecare cu beneficiul ei, terapeutic, in parte. Sunt iodate, sulfuroase... Sigur ca da, ca si continut de minerale, sunt unice in Europa, avand laolalta cred ca peste 10 elemente. Minerale care fac bine la sanatate"

Urmariti rubrica "Ati fost aici?" in materialul video de mai jos: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI