Se spune că femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte. Un lucru este cert suntem diferiți și avem așteptări diferite de la o relație de iubire. Așa că, astăzi, aflăm de la psihologul Cristian Andrei ce contează mai mult într-o relație: romantismul sau pragmatismul?

Citește și: VIDEO- Adolescenta, perioada la care dragostea vine cu dezamăgiri. Cum să-și ferești copilul de un eșec sentimental?

Romantic sau pragmatic în cuplu?

C ristian Andrei, psiholog: „Romantismul este absolut necesar pentru a avea dragoste, dacă vrei să stârnești sentimente în sufletul celuilalt și mai ales în sufletul unei femei, dacă ai vrea ca lucrurile să se întâmple mai ușor, adică cum ar fi o întâlnire sau ca cineva să rămână în preajma ta. Îți trebuie romantism. Ce înseamnă romantism? Este o serie de gesturi, de împrejurări create de fapte care creează emoție. În schimb, a fi pragmatic înseamnă să ai argumente, să convingi prin argumente și atunci probabil că celălalt va spune: da, sunt de acord cu ce spui. Este minunat să fii romantic, respectiv romantică în perioada în care nu ai foarte multe informații despre cealaltă persoană și nu ai proiecte comune cu ea. Momentul în care să ivesc proiectele comune cu acea persoană, inclusiv o familie sau o să te muți împreună cu acea persoană, atunci este vremea rațiunii.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si