El va fi prezentat, miercuri, magistratilor Curtii de Apel Cluj in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva si extradarii acestuia.Barbatul in varsta de 35 de ani, originar din Galati, a fost prins de catre politisti ntr-un bloc din cartierul clujean Manastur, unde facea lucrari de renovare intr-un apartament.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ Cluj), in anul 2014, cand se afla in Portugalia, barbatul a sechestrat, violat si ucis o tanara de 17 ani, care era fiica iubitei lui.

El a reusit sa fuga, iar pe numele sau a fost emis atunci un mandat european de arestare.Miercuri, suspectul acuzat de furt, lipsire de libertate in mod ilegal, viol si omor calificat, urmeaza sa fie prezentat in fata magistratilor Curtii de Apel Cluj pentru a-i fi confirmat mandatul european de arestare cu propunere de extradare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala- Inspectoratul General al Politiei Romane. La actiune au participat politistii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Cluj. Activitatile au beneficiat de suport tehnic din partea Brigazii de Operatiuni Speciale Galati, scrie  News.ro.

El va fi prezentat, miercuri, magistratilor Curtii de Apel Cluj in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva si extradarii acestuia.
Barbatul in varsta de 35 de ani, originar din Galati, a fost prins de catre politisti ntr-un bloc din cartierul clujean Manastur, unde facea lucrari de renovare intr-un apartament.
Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ Cluj), in anul 2014, cand se afla in Portugalia, barbatul a sechestrat, violat si ucis o tanara de 17 ani, care era fiica iubitei lui. El a reusit sa fuga, iar pe numele sau a fost emis atunci un mandat european de arestare.
Miercuri, suspectul acuzat de furt, lipsire de libertate in mod ilegal, viol si omor calificat, urmeaza sa fie prezentat in fata magistratilor Curtii de Apel Cluj pentru a-i fi confirmat mandatul european de arestare cu propunere de extradare.
Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala- Inspectoratul General al Politiei Romane. La actiune au participat politistii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Cluj. Activitatile au beneficiat de suport tehnic din partea Brigazii de Operatiuni Speciale Galati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si