In timpul atacului, el a adapostit in jur de 20 de oameni la brutaria in care lucreaza. Chiar si asa, el nu se considera un erou si spune ca a facut ce ar fi trebui sa faca oricine.

Florin a surprins imagini ingrozitoare din timpul atacului, pe care le-a postat pe Facebook. In inregistrare spune ca a lovit cu un „bascket” in cap pe unul dintre atactori. Nu a primit doar cuvinte de lauda, ci si critici.

A explicat si ce inseamna acel bascket: „Asa ii spunem unde lucrez (Bread Ahead Bakery- n.red.). E o lada mare de paine, are vreo 60 centimetri. E o naveta. Toata lumea... comentarii rautacioase pe Facebook. N-am vrut sa fac ca sa devin vedeta. Am vrut sa ajut. Lumea a degenerat foarte aiurea. Eu nu vorbesc bine engleza si tot o dadea lumea aiurea. Eu eram in stare de soc. Nestiind engleza, incercam sa vorbesc in engleza”.

Florin a povestit tot ce s-a intamplat, intr-o interventie telefonica la ProFM

El a spus ca a aflat ce se intampla de la cateva brazilience care au intrat in brutaria unde lucrau si i-au rugat sa le lase sa se adaposteasca. A decis sa iasa si si-a dat seama ce se intampla cand i-a vazut pe atacatori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Atunci am vazut cum cel din dreapta a inceput sa-i dea cu cutitul incepand de la gat, pe partea dreapta, sa bage cutitul in el. In acel mom, nu aveam prea mare distanta fata de ei. Cred ca intre 5 si 7 metri. Mi s-au taiat picioarele. Nemaivazand chestia asta, iti provoaca un soc. Dadea in el, sarea sange si pe o parte, si pe alta. Si celalalt ii dadea. Omul a cazut in genunchi si se uita la mine. Am avut o senzatie, crede-ma ca si acum mi s-a ridicat parul pe maini. Nu stiam ce sa fac. Mi-era si mila. Intr-un fel poate mi-a fost si frica. Poate am avut si curaj. Am zis: nu pot sa fug, frate. Daca fug, e posibil sa ma prinda, pentru ca nu stiai cati sunt. E pos sa fie altul sa ma taie si pe mine. Am zis: Incerc, ce o fi, o fi. Aveam doua navete. Am stiut sigur ca o sa arunc una si o sa se fereasca”, a povestit acesta, potrivit Digi24.

Tanarul a precizat ca acum, cand fotografia lui a aparut in presa si pe retelele de socializare se teme pentru viata lui. Urmeaza sa apara si la televiziuni importante precum BBC sau CNN. A recunoscut ca ii este frica, dar si ca e dezamagit de o parte din autoritati.

„Sincer, in momentul de fata, da. Sunt foarte dezamagit. Am incercat sa fac un bine, am incercat sa fiu ok si nu m-a sunat unul de la politie sa vorbeasca cu mine, sa ma protejeze si pe mine intr-un fel sau altul. Nu m-a sunat ambasada deloc. Nimeni. Fratilor, credeti-ma, nimeni nu m-a contactat, in afara de voi, presa, si prietenii mei, oameni de pe Facebook, oameni care au fost acolo si pe care i-am ajutat sau care erau in zona aia. In rest, nimeni”, a spus Florin Morariu.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si