Un român care s-a stabilit în SUA de o lungă perioadă de timp, a comis gafa. Fabio Ciuciu a fost arestat după ce a furat 16.000 de dolari din conturile mai multor americani.

Citeste si: Ai pierdut antifurtul roților? Iată ce poți face

Un imigrant ilegal a fost arestat de către autoritățile din SUA. Românul Fabio Ciuciu a furat peste 16.000

de dolari de la americani, apoi a fost prins.

Fabio Ciuciu a fost arestat în SUA

Tânărul este acuzat de furt prin fraudă cu mai multe carduri bancare clonate. Este vorba despre o practică tot mai întâlnită în străinătate. Însă la un bancomat Cashmere Valley, în februarie, anul 2019, băiatul a dat de bucluc.

Fabio a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce încerca să scoată bani de pe un card fals. El a fost acuzat prin mandat de furt de gradul I. Totodată, românul s-a ales și cu nouă acuzații de furt de identitate. Toate informațiile pe care le-a furat le-a folosit pentru a crea cardurile false și pentru a putea scoate banii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Atac cu cuțitul la o farmacie din Craiova. Câți bani au fost furați

românul fabio ciuciu a fost arestat în SUA
Românul care a furat în SUA.[Sursa foto: PixaBay]

Polițiștii au reușit, în cele din urmă, să îl aresteze luna trecută în Placentia, California. Poliția Wenatchee a recunoscut că prinderea infractorului nu a fost atât de ușoară. Oamenii legii au fost nevoiți să lucreze cu agențiile federale pentru a-l identifica pe român în fotografia surprinsă de camerele de luat vederi.

Citeste si: Românca care l-a făcut pe spaniolul, de 93 de ani, să-și lase casa pentru ea. Gestul inedit făcut de bărbat

Românul a fost identificat de polițiști într-o bază de date Homeland Security, pe baza software-ului de recunoaștere facială. Potrivit anchetatorilor, Fabio Ciucu ar fi intrat ilegal în SUA cu mai mult timp în urmă, mai cu seamă în anul 2016.

Fabio a fost implicat în mai multe episoade de acest gen. El a mai fost acuzat de furt și în regiunea Kitsap, în februarie 2020. În acest moment, românul se află în Centrul Regional de Justiție din Chelan pe o cauțiune de 50.000 de dolari.

Citeste si: Un bătrân a crezut într-o idilă și a rămas fără bani și bijuterii! Femeia l-a jefuit într-un mod incredibil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si