Close sidebar
Close sidebar

Romanul impuscat in atentatul din Las Vegas s-a indragostit de sora unei alte victime! Povestea incredibila a supravietuitorului Luca

Luca Iclodean, romanul ranit in atentatul de la Las Vegas, din octombrie 2017, isi traieste a doua viata.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Clujeanul Luca Iclodean a renascut, dupa ce a scapat cu viata din teribilul atentat din toamna anului trecut, de la Las Vegas. Atunci, un barbat a deschis focul de pe o cladire in timpul unui concert de muzica country. Luca a fost ranit grav, iar viata lui a atarnat de un fir de par. El si-a revenit miraculos, iar acum s-a indragostit de o frumoasa americanca.

Luca Iclodean, supravietuitorul de la Las Vegas, a anuntat, la doua luni dupa atentat, ca se afla intr-o relatie cu frumoasa Caroline. Aceasta a impartasit aceeasi drama cu Luca. Sora ei se afla la concert si a fost impuscata. Tanara a fost internata la acelasi spital ca si romanul, asa ca de fiecare data cand Caroline mergea sa-si vada sora, se intalnea si cu Luca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De altfel supravietutorii atentatului de la Las Vegas au ajuns sa se imprieteneasca destul de bine, datorita faptului ca au intrat intr-un sistem de asistenta oferit de guvernul american.

Ei au format si un fel de club, in care se intalnesc si discuta despre experientele lor, dar si despre felul in care incearca sa depaseasca trauma acelor clipe.

Luca Iclodean se afla in fatidica noapte de octombrie la concert in calitate de barman, fiind adus de organizatorul spectacolului. El a fost atins de un glonte care i-a patruns in ambii plamani, dupa care i-a atins o vertebra.

Medicii au fost nevoiti sa-i taie doua treimi din plamanul drept, dar au reusit sa-l tina in viata.

Luca a fost ajutat atat din tara, cat si din strainatate, dupa ce prietenii lui au deschis mai multe conturi pe numele familiei clujeanului si au organizat strangeri de fonduri in numele acestuia. Luca s-a declarat coplesit de atentia care i s-a dat, multumindu-le tuturor pentru sprijin!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI