Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Cine este Romeo de la „Puterea Dragostei”?! Detalii despre noul concurent din casa iubirii

Romeo de la „Puterea Dragostei” este noul concurent din casa iubirii de la Kanal D. Tânărul este instructor de sport și fitness.

Georgiana Balaban,

Romeo de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Romeo Vasiloni este timișoreanul care face furori în casa fetelor de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul este, de fapt, din Oțelu Roșu și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Timișoara.

Romeo, în vârstă de 29 de ani, este pasionat de sport și a venit în cadrul show-ului TV de la Kanal D pentru a-și găsi jumătatea. „Ce faceți, fetelor?” a zis Romeo când a pășit în casa iubirii.

Noul concurent de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra, amenințări la Puterea Dragostei: „Dacă reușesc să bat pe cineva până la urmă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 15 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei” pe cale să formeze un cuplu cu Nicos: „Mi-e drag de el!”

Fetele au chicotit și au fost impresionate de faptul că Romeo este mai mare la ani.

Concurentele au fost uimite de faptul că bărbatul le-a împărțit tuturor câte o floare. Fetele au primit trandafirii și i-au zis „Bună, Romeo! Unde e Julieta?”.

„Nu prea cred în zodii, dar sunt pești. Sunt din Timișoara și am 29 de ani. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni. Top trei fete din casă?! Băi, sincer, aș vrea să vă cunosc pe toate.

N-aș putea să dau trei nume, toate sunteți frumoase. Cred foarte mult în vibe-ul pe care mi-l transmite o persoană când vorbesc cu ea, nu doar după fizic. E total aleatoriu, Maria, Alexandra și Aya. Sunt antrenor de fitness și am lucrat șase ani de zile în telecomunicații, dar urăsc munca de birou.” a adăugat Romeo de la „ Puterea Dragostei ”.

Bărbatul a invitat-o apoi la dans pe Maria de la „ Puterea Dragostei”.

Ce părere au avut băieții de intrarea lui Romeo în casa „Puterea Dragostei”

„Ai zis că ești bătrân, ai 35 de ani? A venit bărbatul adevărat, Alexandro!” au transmis băieții.

Concurenții s-au arătat prietenoși cu noul concurent și l-au luat la întrebări pe acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI