Veste tristă pentru fanii Ronei Hartner! În mod neașteptat, ieri, îndrăgita artistă a anunțat public că este bolnavă, mai mult suferă de o afecțiune destul de gravă! Din acest motiv, a fost și nevoită să se programeze pentru o operație de urgență!

nainte să apară vreo veste ciudată, trebuie să vă spun eu despre ce e vorba. Am avut o stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgență și internată de urgență la Spitalul Floreasca.

Voi fi operată luni. Au găsit ceva la tomograf care nu este prea bun.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vreau să vă rog pe această cale tuturor, să nu vă fie frică să vă duceți la doctor, atunci când vă simțiți rău. Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar de fapt este o altă problemă, dar este vorba despre o tumoare. Nu mi-e teamă să o operez de urgență. Am început deja tratamentul cu fier. Vă rog să vă rugați pentru mine.

Mă bazez pe mesajele voastre și să știți că o să ies învingătoare. Tumoarea este localizată, deci operabilă. Ceea ce este bine. Vă țin la curent și am încredere în medicii din România”,  a spus Rona Hartner într-un video publicat pe pagina ei de Facebook.

Rona Hartner susținută la spital de iubit

Rona Hartner se operează azi! Ce a discutat cu anestezistul înainte de intervenție

Ei bine, dacă Rona Hartner se operează azi, înainte de a intra pe mâna doctorilor, chiar cu o zi înainte, a avut o discuție de o jumătate de oră cu anestezistul

! Surse de la fața locului au povestit, în premieră, reporterilor WOWbiz.ro, că actrița a avut foarte multe emoții în salon și a vorbit deschis cu doctorul specialist despre ceea ce simte cu adevărat și, în special, despre anestezie și consecințele ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si