Roxana Buzoiu, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei, trece prin clipe foarte grele după ce și-a pierdut cățelușul, numit Zorro. Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D suferă enorm după ce animăluțul ei și-a pierdut viața, mai devreme decât oricine se aștepta.

Citeste si: Adelina de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre Maria! „Vreau să stai pe lânga Marinescu...”

Cățelul Roxanei Buzoiu a murit otrăvit

Aceasta le-a povestit fanilor săi de pe Instagram printr-un mesaj lung atașat la un videoclip în care apăreau doar poze cu ea și îndrăgitul său cățel. Tânăra a răbufnit și a mărturisit că Zorro, cățelul ei, a fost otrăvit de cineva acum două săptămâni.

Citeste si: Andra Volos și Andreea, din nou la Puterea Dragostei. Atmosfera din casă se schimbă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a adunat cu greu puterile pentru a putea povesti în sfârșit despre recenta pierdere din viața sa. Aceasta a ținut să sublinieze că ea nu este o persoană rea, însă își dorește ca Dumnezeu să facă dreptate în legătură cu cel care l-a omorât pe cățelul ei. Până astăzi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a putut să vorbească despre pierderea lui Zorro, recunoscând că a plâns foarte mult. 

Mesajul Roxanei Buzoiu de pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Mesaj emoționant scris de către Roxana Buzoiu

”Astăzi m am decis sa vorbesc despre moartea cățelului meu Zorro pe care l am iubit tare mult și care din păcate a murit la o vârsta foarte frageda😭😭

Eu nu sunt o persoana rea,dar ma voi ruga la Dumnezeu ca cel ce l a ,,otrăvit” pentru ca da, după ce am analizat tot+ spusele medicului veterinar asta s a întâmplat😭S a intamplat acum 2 săptămâni/(Acum mi am făcut curaj sa vorbesc despre acest lucru😢😭😭Sper ca Dumnezeu sa facă dreptate și sa le

dea după inima lor😢Doar eu stiu cât am plâns pentru acest cățeluș nevinovat care mi făcea zilele extrem de frumoase🥺🥺Îl voi iubiiiiiii mereu🥰”, acesta este mesajul pe care Roxana Buzoiu l-a postat pe pagina sa personală de Instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si