Roxana și Sendo trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar frumoasa șatenă îl susține și îl însoțește peste tot. Așa că cei doi au fost nevoiți să se mute în Bulgaria.

Roxana a recunoscut: „Viața cu mine e obositoare”

Cei doi și-au făcut deja planuri de viitor și își doresc deja copii. Roxana și Sendo petrec foarte mult timp împreună, în timp ce Sendo a fost ocupat cu fotbalul, Roxana a făcut plajă și s-a plimbat.

Sendo a mai făcut o mărturisire, Roxanei nu-i place să conducă. Așa că, Sendo a fost nevoit să conducă până în Bulgaria, acolo unde l-au așteptat la aeroport pe unul dintre fotbaliștii aduși de Sendo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație la "Puterea Dragostei". Adelina refuză să se împace cu Radu

Roxana și-a găsit liniștea în brațele lui Sendo

Roxana și Sendo se gândesc deja la copii. Marocanul a mărturisit că nu și-ar dori un copil care să semene cu Roxana, pentru că ar fi un copil agitat. Sendo se declară o fire liniștită și ar dori ca și copilul său să-i calce pe urme.

Sendo este în România de un an și deja înțelege foarte bine limba română. Sendo și Roxana locuiesc deja împreună și călătoresc mult.

Citeste si: Un fost concurent „Puterea Dragostei” se iubește cu o celebră vloggeriță. Ce au declarat cei doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si