Close sidebar
Close sidebar

Roxana de la Puterea Dragostei, imaginile pe care și ea și-ar dori să nu le mai vadă niciodată! Fotografii de infarct!

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate și iubite concurente.

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate și iubite concurente, având deopotrivă admiratori cât oameni care își doreau să iasă din competiție cât mai repede! În timpul pe care l-a petrecut în casa'' Puterea dragostei'', Roxana s-a făcut rapid remarcată, fiind mereu fără inhibiții și spunând lucrurilor pe nume. Mai mult decât atât, Roxana s-a remarcat prin modul ei direct de a-si exprima trăirile si sentimentele, dar și prin felul în care se îmbracă.

Chiar dacă este o nonconformistă, există pe internet câteva poze cu Roxana din perioada adolescenței, fotografii care până și ea și-ar dori să nu mai existe. Dacă acum are parul lung si este satena, la doar 18 ani Roxana poza in ținute extrem de sexy și avea parul putin mai scurt și blond. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Paula, concurenta eliminată în gală: "Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani"

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a avut o relație cu un fost concurent

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI