Weekendul acesta Roxana Buzoiu și Sendo au făcut senzație la piscină. Cei doi tineri se iubesc mai mult ca niciodată și sunt de nedespărțit. Tot timpul cei doi sunt împreună, la shopping, afară și acasă. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D și marocanul locuiesc împreună.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Mona de la „Puterea Dragostei” acum. S-a fotografiat cu teancurile de bani

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo au atras toate privirile la o piscină de fițe din Capitală. Cu un costum de baie minuscul, cu imprimeuri de vară, și cu un trup bine lucrat la sală, Roxana a făcut senzație. Ea a dansat și a înotat alături de iubitul său, Sendo. Cei doi au făcut tiktok-uri în apă și insta story-uri pentru a-și ține urmăritorii la curent.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a reîntors în casa iubirii de la Kanal D

Roxana de la „Puterea Dragostei”- planuri de viitor cu Sendo

Focoasa brunetă și-a găsit fericirea. Ea se simte împlinită cu Sendo. Au făcut pasul cel mare de a locui împreună și acum au alte idei pentru viitor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

roxana de la puterea dragostei și sendo
Sendo - iubitul Roxanei.[Sursa foto: Instagram]

Bruneta sexy a transmis că noul său iubit este „liniștea ei”. Fanii Roxanei au comentat imediat imaginile cu iubitul de culoare, însă fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D le-a dat replica: „Sunt bucuroasă, știi de ce? Pentru că eu mă uit la ei și râd, eu sunt un om frumos și fericit. Ei frustrați, din păcate. Frustrarea aceasta pleacă din interiorul lor, de neajuns, invidie, răutate, fericirea și iubirea pe care ei nu o au.

Să-mi dea rău lumea că eu le voi da bine!”.

Citeste si: Eliminare neașteptată de la "Puterea Dragostei"

Sendo se iubește nebunește cu Roxana. „Mă numesc Sendo, iar „baby" e porecla mea. Sunt de un an în România. Îmi place totul. Viața e ieftină și distractivă", a spus fotbalistul.

Cei doi îndrăgostiți au mers, de curând, în vacanță la Istanbul. Roxana a mărturisit că și-a găsit liniștea alături de el.

Citeste si: Thalida, cerută în căsătorie de Ricardo de la Puterea Dragostei! ,,Dragostea mea, de când te-am văzut…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si