Close sidebar
Close sidebar

Roxana Dragu, protectoarea doctoriței false, audiată într-un dosar de TRAFIC cu celule stem

Anchetele se tin scai de spitalul Judetean din Ilfov. In loc sa se ocupe de pacienti, doctorii si asistentii sunt nevoiti acum sa umble pe la sectiile de politie si Diicot în doua dosare rasunatoare.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultimul, în care acuzatia este de trafic de celule stem, prima audiata a fost chiar Roxana Dragu, cea care a protejat-o pe falsa rezidenta.

Roxana Dragu, fosta sefa a sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean Ilfov a fost audiata de procurorii Diicot in calitate de martor intr-un dosar de trafic cu celule stem.

Ar fi vorba despre un experiment petrecut in urma cu patru ani in spitalul judetean Ilfov.

Mai precis, 26 de femei insarcinate in 6 sau 9 luni ar fi fost convinsi de medici si asistente sa ia parte la un studiu care ar fi trebuit sa arate daca dieta gravidei afecteaza calitatea laptelui.

Citeste si: Declarațiile uimitoare ale unui medic chirurg: Institutul Marius Nasta trebuie daramat si construit de la zero

In realitate, femeilor li s-au prelevat, fara ca ele sa stie, si 20 de ml de sange din cordonul ombilical si o proba de tesut gras de pe peretele abdominal, surse de celule stem.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In 2016, Ministerul Sanatatii a facut o ancheta care a dovedit ilegalitatile. Conducerea spitalului, insa, spune altceva.

Roxana Dragu a fost interogata vreme de 6 ore de procurori.

Ea urmeaza sa ajunga si la politie, in cealalta ancheta, in care au fost deja audiati actualii si fostii ei colegi.

O ancheta care o vizeaza pe asa-zisa rezidenta Raluca Barsan.

De fapt, o impostoare care vreme de 10 ani a fost protejata doctoritei Dragu si ar fi facut inclusiv interventii chirurgicale fara sa aiba niciun studiu, doar o diploma falsificata.

Medicul Geanina Brasoveanu a lucrat pana de curand in Spitalul Judetean Ilfov si le-a povestit politistilor cum a evoluat Raluca Barsan in toti acesti ani.

Pana acum doua foste paciente au depus plangere penala.

Amandoua sustin ca falsul ginecolog le-ar fi cusut prost dupa operatia de cezariana si ar fi avut de suferit in urma unor complicatii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI