Close sidebar
Close sidebar

Roxana, o tanara din Targu Jiu, si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu iubitul. Mesajul baiatului este cutremurator

Adelina Roxana avea 19 ani si tot viitorul in fata, insa a decis sa isi puna capat zilelor, dupa o banala cearta pe care a avut-o cu iubitul sau.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a inghitit mai multe pastile de diabet si transportata la Unitatea de Primiri Urgente din Targu Jiu. Dupa administrarea tratamentului, tanara parea sa aiba o evolutie pozitiva si a fost internata pe sectia Medicala a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Cateva ore mai tarziu, starea de sanatate a fetei s-a complicat, iar medicii au solicitat elicopter SMURD pentru a fi transferata la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Roxana a pierdut insa lupta si a murit pe parul de spital.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Tanara parea sa aiba o relatie cu un tanar student la Timisoara, si el tot din Targu Jiu. „Ce mana grea ai Doamne... Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trec eu... stiu ca multi ma judeca dar nimeni nu stie ce e in sufletul meu. Va multumesc tuturor, ea a fost si va fi inima si sufletul meu”, a postat baiatul la cateva ore de la tragedie.

Zeci de prieteni l-au incurajat si i-au transmis sa fie puternic. „ Ce zice lumea si ce te critica lumea nu ai tu treaba! Fii puternic si ai grija de tine ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce se intampla cu adevarat in viata ta. Lumea vorbeste mult, prost si fara rost. Doar voi doi stiati ce se intampla cu adevarat. Sincere condoleante si multa, multa putere”, a scris una dintre prietenele tanarului.

Mesajele emotionante n-au lipsit nici de pe pagina Roxanei. „ Nu pot sa cred ca ai plecat zambet frumos! Nu trebuia sa se intample asta... Tu ai trecut prin multe si aveai tot viitorul in fata”, i-a scris o prietena.

Sursa: pandurul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI