Close sidebar
Close sidebar

Bombă în showbiz - Doi foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, din nou împreună?!

Doi foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, sezonul 2, au dat lovitura în showbiz. Roxana Buzoiu și Bogdan Mocanu, la un pas de împăcare.

Georgiana Balaban,

Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roxana Buzoiu de la „ Puterea Dragostei ” și-a uimit urmăritorii atunci când a realizat un tiktok alături de Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Focoasa brunetă a postat totul pe contul ei oficial de Instagram.

Roxana și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”

Roxana de la „Puterea Dragostei” a făcut un duet pe tiktok alături de nimeni altul decât Bogdan Mocanu. „A fost una dintre iubirile mele...oricum sunt ieșită dintr-o relație recentă, el e singur. Ne-am împăcat, vorbim des ca prietenii, nimic altceva. Nu mai fiți răi! Ce comentarii răutăcioase.” a zis Roxana Buzoiu.

Din nou împreună! Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei Editia de duminica, 8 noiembrie- A doua parte- VIDEO. Rares in lacrimi! Afla ce i s-a intamplat concurentului!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un nou cuplu la „Puterea Dragostei”. Fanii emisiunii vor fi surprinși

Roxana de la „ Puterea Dragostei ” și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Cei doi au format un cuplu, apoi bruneta sexy s-a refugiat în brațele lui Andy Adetu. Roxana s-a cuplat apoi cu Turcu de la „Puterea Dragostei” cu care a format un cuplu până în prezent. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D se află acum la munte, de unde a și povestit ce relație există între ea și Bogdan Mocanu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI