În casa Roxanei Vancea, surprizele se țin lanț. Tânăra mămică încearcă în permanență să gândească tot felul de activități interesante, pentru fiul ei în vârstă de numai 1 an și jumătate. De această dată, Roxana a îmbinat utilul cu plăcutul și a organizat un loc pentru petreceri, chiar la ea acasă.

Citește și: Fiul de numai șapte zile al Roxanei Vancea, pentru prima dată la TV, astăzi, la „Teo Show”- „În momentul în care l-am văzut pe, nu m-a mai durut nimic!”

Roxana Vancea a organizat o petrecere pentru fiul ei

Roxana Vancea: ”Surpriza a fost pe măsură, pentru că el a fost la înot, a dormit și cum s-a trezit, a găsit minunăția asta aici și cred că vrea să verifice acum dacă a făcut treaba bună.”

Izabela Uratoriu, regina baloanelor: ”Avem baloane, baloanele sunt toate de aceeași culoare, latte, culoarea este latte, este o culoare nou intrată pe piață anul trecut și tot felul de frunze și flori artificiale, de tip jungle.”

Roxana Vancea: ”Ideea a fost a Izei, m-a rugat să-i trimit o poză cu tapetul sau cu ce avem, cu încăperea, ca să știe să se orienteze ea și când i-am trimis și a văzut tapetul a zis: gata, prin zona cortului o să mai poziționez.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu ajutorul unui specialist, aspectul încăperii a fost transformat în totalitate iar micul Zian s-a trezit, brusc, într-o pădure amazoniană.

Roxana Vancea, o adevărată mamă pentru Zian

Roxana este cu adevărat o mamă dedicată, dar recunoaște că pentru asta face eforturi constante.

Roxana Vancea: ”Mi-am asumat treaba asta atunci când am decis să fac un copil. Adică, eu am așteptat să fac copil exact când am simțit că pot să renunț la mine pentru a mă ocupa de el.”

Zian se înțelege de minune cu fratele său mai mare, Mihal, fiul lui Dragoș dintr-o relație anterioară. Iar Roxana încearcă să le ofere celor doi copii cât mai multe vacanțe și momente frumoase petrecute în familie. Așa că planifică deja următoarea aventură cu întreaga gașcă.

Roxana Vancea: ”Mergem la nașul nostru în Dubai și am făcut mișto cu Dragoș, zic: ”O să-l învăț pe ăsta mic să zică habibi” și de atunci ne-am trezit cu el că numai habibi habibi.”

Până la vacanță, însă, întreaga familie se bucură la maximum de petrecerea organizată acasă și de întregul ambient care transformă locuința într-o mică junglă amazoniană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si