„Aș vrea să legăm la primii doi nasturi, pe urma îl iau normal. În mod normal toată lumea ar purta. De la primul până la ultimul nasture îl petrecem, deci ultima parte cu prima parte a nasturelui o petrecem, închidem nasturele. Ultimul nasture îl petrecem pe partea interioară și cu cel din mijloc închidem partea de aici și avem cumva un cardigan crop top numai bun de dus la birou.”

Și că tot am vorbit de cardiganul scurt. Cel mai bine ți se potrivește dacă ești mai scundă, în combinație cu o pereche de blugi cu talie înaltă sau o fustă creion.

Citește și: VIDEO- Moda hainelor rupte și murdare. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda” aflăm de unde a luat naștere acest trend

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am ales același model, culoare diferită. Am mers pe acest roșu pentru că ieșim din zona de office și ne ducem la o plimbare. Versatilitatea acestui produs este atât de mare întrucât chiar o să te rog să te întorci. L-am întors efectiv invers. M-am gândit să accesorizăm cu acest colier cumva să compensăm faptul că s-au dus nasturii pe partea din față.”

Cum să faci o ținută fashion în stilul Ralph Lauren 

Cam așa am făcut dintr-un pulover călduros, o piesă de seară. Dar uite încă o idee: poartă-l peste o cămașă și pe sub un sacou. Mai adaugă o eșarfă și ai o ținută super fashion în stilul Ralph Lauren.

„Pentru a treia variantă am ales un cardigan mai lung și cu o compoziție cu elastant. O să te rog să bagi mâinile, să le întinzi. Vom lua partea de jos și o vom da cumva peste cap.

Și în varianta aceasta avem un sacou crop cu buzunare care sunt de formă, dar ne vor o eleganță aparte.”

Acestea au fost sfaturile de azi, iar în final nu uita: cardiganele și puloverele din lână se spală numai prin scufundare în apă foarte rece, cu șampon special.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si