Close sidebar
Close sidebar

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața

Nimeni nu se aștepta la asta. Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața îi uimește pe fani.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața este muzica. Deși Remus-Ionuț Dumitrache, cunoscut drept Jador, a devenit renumit în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, el se menține în top în showbiz-ul românesc.

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei a reapărut în emisiune. Andreea Mantea anunță decizia radicală

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Puterea Dragostei. Concurenții, în stare de șoc: Decesul a fost anunțat: ”De ce așa, de ce acum... De ce?

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a pus definitiv punct realației cu Bianca

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Jador de la „Puterea Dragostei” s-a lansat pe piața muzicală din România, în urmă cu an, și de atunci se numără printre primii cântăreți de pe Youtube.

Fostul concurent al emisiunii s-a lansat cu o manea, iar de atunci continuă să scoată hit după hit, ba chiar a ajuns să colaboreze cu nume cunoscute din muzica lăutărească.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. De data aceasta, Ruby s-a filmat pe contul său de Instagram fredonând una dintre cele mai noi piese cântate de Jador: „Dau moda!”. Focoasa brunetă se afla alături de mai mulți prieteni, iar când a postat filmulețul nu a ezitat să-l eticheteze și pe Jador în postare.

Jador a share-uit și el filmulețul pe contul său oficial. Se anunță cumva o colaborare profesională între cei doi?!

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Jador e cu Georgiana! Dovada a aparut pe internet! Cantaretul, atacat dur: "Cum o sustii pe Ella?"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI