„O să murim toți.... nimeni nu a făcut nimic!”

„E sora mea. Nu știu unde e... de aia am venit să o caut acum!”

Puse la pământ de o durere care urlă, nu altceva, rudele bolnavilor ce au ars de vii în chinuri groaznice în iadul din spital abia dacă mai au putere să plângă.

Șocul extrem săgeată suflete și nimeni nu poate înțelege cum astfel de scene terifiante încă se pot derula obsesiv în sistemul de sănătate, menit să salveze vieți, nu să le bage în mormânt.

Citeste si: VIDEO| Spitalele din România, temnițe de foc pentru părinți, bunici sau copii

„Mama mea era în stare foarte gravă.... a murit arsă!”

„E adevărat că era în stare gravă.... moarte urâtă și cruntă!”  

Biata femeie a venit într-un suflet la spitalul de boli infecțioase din Constanța, unde de două săptămâni, mama ei luptă cu virusul parșiv și spera să scape cu viață. Culmea e că nu a ucis-o Covid-19, ci a pierit în cel mai crunt mod cu putință. În flăcări!

Neputincioasă în fața unei asemenea catastrofe, sărmana femeie nici nu vrea să-și imagineze că sora ei a ars de vie, dar în cele din urmă... vestea înfiorătoare a venit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vă dați seama era sora mea... ca mama mea!” 

 „- Găsiți vreun vinovat?

- Toți care se bat pentru ciolan!”

Femeia povestește că secția de terapie intensivă care a ars ca o torță semăna mai degrabă cu o secție... de tortură... unde te așteptai în orice moment să se întâmple ceva rău!

Citeste si: Mărturia șocantă a unei femei ce și-a pierdut sora în incendiul de la ATI: ”La ATI era mizerie. Stătea toată dezbrăcată, cu o pătură pe ea”

Clipe teribile la Spitalul de Infecțioase din Constanța 

Toți au fost martori terifiați la operațiunea extremă de salvare. Au privit încremeniți cum asistentele și pompierii se chinuiau să scoată bolnavii pe geamuri, ca să-i ferească de primejdie, iar alții erau resuscitați pe iarbă, în curtea spitalului, pentru ca, ulterior, cei morți să fie scoși în saci din spital. Un astfel de episod cutremurător nu va putea fi uitat vreodată și va lăsa urme adânci.

Chiar și la câteva ore după incendiu, familiile celor internați acolo erau bulversate. Cum nimeni nu le spunea mai nimic, habar nu aveau unde le sunt cei dragi și în ce stare se află.

„O rușine.... să o ucidă pe mama de trei zile în spital!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Încercat de o revoltă uriașă, bărbatul povestește că mama lui, internată de trei luni cu Covid, s-ar fi ales în acest spital și cu bacterii periculoase... iar acum a trecut prin infern.

Citeste si: Rudele pacienților morți în incendiul din Constanța, scandal în curtea spitalului: „De ce atâta incompetenţă şi nepăsare?”

Reacția halucinantă a autorităților

Halucinant e că Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, mai poate să privească un bine în tot acest rău...

„E bine că sunt 7 și nu sunt 9.... datele pot să se schimbe pe parcurs!”,  a declarat Raed Arafat. 

Când a izbucnit focul, în spital erau 125 de pacienți, între care 120 bolnavi de Covid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si