Close sidebar
Close sidebar

Rujeola a omorat un bebelus de 10 luni!

Un bebelus de doar 10 luni, din Targul Neamt, a decedat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, fiind suspect de rujeola.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul a fost internat pe 5 aprilie la Spitalul din Targul Neamt cu diagnosticul de rujeola si pneumopatie acuta. Din cauza starii foarte grave in care se afla, acesta a fost Transferat la Iasi.
Bebelusul nu fusese vaccinat antirujeolic, pentru ca vaccinarea era posibila abia dupa vasrat de 1 an.

"In data de 7 aprilie, la ora 23,50, copilul a fost transferat la Spitalul de Boli Infectioase Iasi cu diagnosticul insuficienta respiratorie acuta, suspiciune rujeola, pneumopatie acuta, anemie carentiala si leucopenie intra-infectioasa. Acesta a prezentat o evolutie nefavorabila, iar in dimineata zilei de 8 aprilie, la ora 06,00, a decedat. in urma necropsiei se va stabili diagnosticul de deces si se vor recolta probe pentru confirmarea diagnosticului de rujeola", a precizat Mirela Gradinaru.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anul trecut au fost inregistrare doua decese din cauza rujeolei, in judetul Neamt, iar anul acesta, alte doua. 

Sursa: Agerpres
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI