Potrivit presei din Marea Britanie, Regele Charles al III-lea i-a interzis fiului său, Harry, să o aducă la cină și pe soția sa, Meghan Markle.

Harry nu a participat la cina din ziua înmormântării Elisabetei a II-a

Scandalul ar fi izbucnit încă din ziua în care Regina Elisabeta a II-a și-a dat ultima suflare. Regele Charles al III-lea i-ar fi spus lui Harry că „nu este potrivit” că Meghan să vină la Castelul Balmoral.

Citeste si: VIDEO- Prințul William, mărturisiri emoționante după ce a mers în spatele sicriului Reginei Elisabeta a II-a. Și-a amintit de mama sa, Prințesa Diana

Acesta ar fi și motivul pentru care Harry nu a apucat să-și ia rămas bun de la bunica sa, Regina Elisabeta a II-a. El a ratat zborul alături de Prințul William și unchii lor, Andrew și Edward, la Balmoral.

Meghan Markle, un nou scandal după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle și Prințul Harry și-au abandonat obligațiile regale, în anul 2020, fapt ce a atras un val de critici asupra fostei actrițe americane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Anglia în doliu. Cum își plâng britanicii preaiubita regină. 96 de salve de tun, în memoria Reginei Elisabeta a II-a

Britanicii au criticat-o pe Meghan Markle pentru faptul că a plâns la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ea a fost acuzată că plâns fals, iar comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară.

„Dacă copiii nu plâng, de ce ai face tu un astfel de spectacol?” sau „…Și Oscarul merge lui Meghan Markle! Cine crede? A părăsit Anglia și a părăsit familia.

De câte ori ai văzut-o pe regina în ultimii ani? Și acum plânge, haide…”, au fost doar două dintre comentarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si